onsdag, augusti 27, 2008

15.34

det var kul i skogen idag! haha, fast det var lite fail innan vi kom dit!
jag mötte matilda och sofie utanför kyrkan, vid trappan där.. vi gick tillsammans och när vi kom hade bengt och karin åkt en vända, så dom var inte där. så det var vi tre, johan, kim, adrian, timmit, andreas, martin och hampus typ. men sen åkte några iväg med johan. så vi andra satt och väntade. bengt kom tillbaka tio över tio ungefär. då åkte killarna med honom, och han sa att karin skulle komma tillbaka snart. så vi fick vänta lite.. minutrarna gick och vi undrade vartfan hon var! hade ju väntat ett tag. tillslut sa vi ''nej, nu ringer vi bella och hör om någon är påväg.'' klockan var då halv elva typ! bella sa att bengt inte var hos dom men karin var det.. så bengt var påväg för att hämta oss.. så kom han lite senare bara och vi åkte iväg. bella och dom gick tipspromenad 3km... och när vi kom dit var klockan typ kvart i elva!
och då skulle vi gå dom där 3kilometrarna! och svara på frågor. men jag, matilda och sofie hade jättekul! vi pratade om massa, plaskade med stövlarna (<3) i vattnet och tog kort och allt man kan göra! vi skrek och fjantade oss! kunde inte valt bättre människor! haha. men sen kom vi fram.. klockan var då halv tolv, kanske tillochmed tjugo i! så vi gjorde pinnbröd och grillade korv, fick veta att vi hade 18 rätt av 26 på tipspromenaden! HAHAHAHAAH! fan vad vi sög!
sen runt tjugo i ett skulle vi gå tillbaka.. kom hem runt halv två. fyfan alltså! så jävla kasst, vi var där en timma! alla andra i två typ! MOHAHA
men det var kul, så det gjorde inget! (det kom iallafall ingen blodigel!)

Inga kommentarer: