tisdag, augusti 19, 2008

har tränat. eller, för ett tag sen dåmen. körde mest över häckar, såna låga, nivet. snabbhet, körde ett 60meterslopp, peter kom ju inte. jävla dret. så ville inte kasta spjut, för vi fick ju inte gå på gräset och onödigt när vi inte hade någon som kunde köra med oss. så körde annat med evelina istället. men det var kul träning, och jag behöver träna. det får mig att må bra.

imorgon ska jag vara med matilda, sofie och ida. ska bli jättekul! precis innan skolan och allt, ska äta glass och sitta i stadsparken! fyfasen vad kul det ska bli! kommer prata massa och skratta! haha, matilda sa att vi kunde ta en promenad också! (Y) härligt. men bara om det inte regnar. men får hoppas att det inte gört bara!

var ju hos ida förut, vi gjorde panGkakor och såg på os och sånt. sen satt vi vid datorn och pratade i telefon med matilda och sofie! då bestämde vi att vi skulle va. men det är trevligt. vi skrattade massa och sen skulle vi cykla till träningen! men det är kul med den tjejen. hon kommer imorgon innan vi ska på stan, klockan 13.00 vid fågelmannen (nakenmannen) kan ni ju stalka oss om ni vill!

Inga kommentarer: