söndag, augusti 24, 2008

17.57

har kommit hem från pappa nu iallafall! kul har det varit, även om det aldrig blev bodaborg, skulle försöka ta det någon annan gång sa han. hoppas det blir av..
i fredags gjorde vi väl inte så mycket. satt bara hemma och kollade tv, som vanligt. på lördagen åkte vi till glava runt tio var vi där. pappa skulle hjälpa niklas med taket, eftersom dom har gjort om massa och sådär. vi lekte med bamse och så blev jag med marcus och victoria så att dom cyklade lite. sen målade vi och victoria åkte till en kompis. sen spelade jag och marcus kubb. haha, jag vann, även fast det tog ett tag! men fick ju inte kasta på kungen som vanligt heller! haha. taskigt där. men det åt vi mat och sånt. och sen åkte vi hem. efter det blev det väl inte så mycket heller. satt och kollade på os studior och sådär.
idag har vi varit i charlottenberg på zoo! herregud vad söta djur dom hade! ormar, grodor, papegoja, fiskar, krokodiler, sköldpaddor, ödlor, lemurer, silkesapor, näsbjörnar! vad kul där faktiskt. jag, jonna och pappa vare som var där.

imorgon äre skola igen. har fortfarande inget schema, och på onsdag ska vi till bergs klätt. värt.. fattar inte vad vi ska hitta på där. bengt bara ''det finns gravar som man kan stå och kolla på'' HAHA! löjligt nummer ett iallafall! men hoppas att det blir kul. får väl göra det bästa av det.

Inga kommentarer: